Zoekt u een huisdier?


Heel veel dieren die hier worden gebracht vinden gelukkig snel weer nieuwe baasjes en bazinnetjes. Het is fantastisch om mee te maken hoe de honden, katten, konijnen en andere dieren enkele weken nadat ze bij ons zijn binnengekomen, weer opbloeien, grappig en ontroerend zijn. Sommigen komen zo angstig, timide en teneergeslagen binnen en als ze je eenmaal het vertrouwen hebben gegeven dan zijn het schatten van dieren! Nog fantastischer is het als ze geplaatst kunnen worden en je meemaakt hoe het klikt tussen dier en mens. En - eerlijk gezegd - voor ons valt het soms best zwaar om afscheid van ze te nemen.
 

Bent u geïnteresseerd in het opnemen van een dier?


Kijk bij onze honden, katten en konijnen en andere dieren om te zien welke dieren er momenteel bij ons zijn. Maar kom óók beslist eens langs tijdens onze openingsuren om ze in het echt mee te maken of bel voordat u langskomt, telefoon: 088 -  2 027 027.

 

Vormen van financiële steun?


Heeft u géén plekje voor een dier bij u thuis, maar wilt u ons wel financieel ondersteunen, om de dieren te verzorgen?

 

>> Lees meer
Deel ons met een ander!

Geïnteresseerd?
Soms kan een dier dat u graag wilt zien al zijn besproken of geplaatst, terwijl dit nog niet op de site is veranderd. Voorkom daarom teleurstellingen en bel 088 - 2 027 027 of email ons ons éérst voor een kennismaking met het dier van uw keuze. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom als u, tijdens de openingsuren, zomaar even wilt binnenlopen om bij de dieren te kijken of informatie te vragen.       


Financiële steun
Heeft u geen plekje voor een dier bij u thuis, maar wilt u ons wel financieel ondersteunen? Doe hier een gift of vul ons formulier voor financiële adoptie in.


Blijf ons bezoeken 
Zit het dier dat u zoekt er nu niet bij? Kom dan eens vaker op onze site kijken!