Heel veel dieren die bij ons worden gebracht vinden binnen enkele maanden een nieuwe baas.
Na de eerste weken in het asiel kennen we onze dieren vaak goed genoeg om ze eigenlijk nóóit meer weg te willen doen! Ze kunnen zò grappig, dankbaar en ontroerend zijn en ze hebben je echt héél wat te vertellen! Het liefst houden we dus al onze dieren zelf, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.
We willen het beste voor onze dieren èn voor de nieuwe baasjes en bazinnetjes!

Geïnteresseerd? Kijk bij onze honden, katten, konijnen en andere dieren om te zien welke dieren er momenteel bij ons zijn.

Wilt u onze dieren financieel helpen? Dat kan door op het donatieblok te klikken bij het dier dat u zelf uitkiest OF door een doatiete doen via onze extragift-pagina. U kunt direct via Ideal Afrekenen. Wilt u anoniem geve?
Dan kan dat. U hoeft namelijk uw persoonlijke gegevens niet in te vullen, behalve uw woonplaats. Doet u dit wel? Dan vinden wij dit natuurlijk fijn, omdat we u dan ook kunnen persoonlijk bedanken.

Maar kom óók beslist eens langs tijdens onze openingsuren om onze dieren in het echt mee te maken of bel voordat u langskomt, telefoon: 088 - 2 027 027. Vraag naar één van onze medewerkers van de asielafdeling.

Deel ons met een ander!

Geïnteresseerd?
Soms kan een dier dat u graag wilt zien al zijn besproken of geplaatst, terwijl dit nog niet op de site is veranderd. Voorkom daarom teleurstellingen en bel 088 - 2 027 027 of email ons ons éérst voor een kennismaking met het dier van uw keuze. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom als u, tijdens de openingsuren, zomaar even wilt binnenlopen om bij de dieren te kijken of informatie te vragen.       


Financiële steun
Heeft u geen plekje voor een dier bij u thuis, maar wilt u ons wel financieel ondersteunen? Doe hier een gift of vul ons formulier voor financiële adoptie in.


Blijf ons bezoeken 
Zit het dier dat u zoekt er nu niet bij? Kom dan eens vaker op onze site kijken!