Zoekt u een huisdier?

Heel veel dieren die hier worden gebracht vinden gelukkig snel weer nieuwe baasjes en bazinnetjes. Het is fantastisch om mee te maken hoe de honden, katten, konijnen en andere dieren enkele weken nadat ze bij ons zijn binnengekomen, weer opbloeien, grappig en ontroerend zijn. Sommigen komen zo angstig, timide en teneergeslagen binnen en als ze je eenmaal het vertrouwen hebben gegeven dan zijn het schatten van dieren! Nog fantastischer is het als ze geplaatst kunnen worden en je meemaakt hoe het klikt tussen dier en mens. En - eerlijk gezegd - voor ons valt het soms best zwaar om afscheid van ze te nemen.


Bent u geïnteresseerd?
Kijk bij onze honden, katten en konijnen en andere dieren om te zien welke dieren er momenteel bij ons zijn. Maar kom óók beslist eens langs tijdens onze openingsuren om ze in het echt mee te maken of bel voordat u langskomt, telefoon: 0900 2020330.

Weten hoe u onze dieren ook financieel kunt steunen?
Geïnteresseerd?
Soms kan een dier dat u graag wilt zien al zijn besproken of geplaatst, terwijl dit nog niet op de site is veranderd. Voorkom daarom teleurstellingen en bel ons éérst voor een kennismaking met het dier van uw keuze. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom als u, tijdens de openingsuren, zomaar even wilt binnenlopen om bij de dieren te kijken of informatie te vragen. 0900 2020330
(0,25 per minuut)
Deel ons met een ander!