Bailey

Bailey
Ik zoek een huis!

Balto

Balto
Ik zoek een huis!

Bikkel

Bikkel
Ik zoek een huis!

Binky

Binky
Ik zoek een huis!

Bo

Bo
Ik zoek een huis!

Bull

Bull
Ik zoek een huis!

Chris

Chris
Ik ben geplaatst!

Dito

Dito
Ik zoek een huis!

Diva

Diva
Ik ben geplaatst!
powered by myShop.com
Deel ons met anderen!

Geïnteresseerd?
Soms kan een dier dat u graag wilt zien al zijn besproken of geplaatst, terwijl dit nog niet op de site is veranderd. Voorkom daarom teleurstellingen en bel 0900 2020330 (0,25 per minuut) of email ons ons éérst voor een kennismaking met het dier van uw keuze. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom als u, tijdens de openingsuren, zomaar even wilt binnenlopen om bij de dieren te kijken of informatie te vragen.       


Financiële steun
Heeft u geen plekje voor mij bij u thuis, maar wilt u mij wel financieel ondersteunen? Doe hier een gift of vul ons formulier voor financiële adoptie in.


Blijf ons bezoeken
Zit het dier dat u zoekt er nu niet bij? Kom dan eens vaker op onze site kijken of kijk ook eens bij de dieren van Dierenasiel Almere die een nieuw huis zoeken!