Aquero

Aquero
Ik zoek een huis!

Ari

Ari
Ik zoek een huis!

Benny

Benny
Ik ben geplaatst!

Caner

Caner
Ik zoek een huis!

Dico

Dico
Ik zoek een huis!

Dito

Dito
Ik zoek een huis!

Djady

Djady
Ik ben besproken!

Hugo

Hugo
Ik zoek een huis!

Jack

Jack
Ik zoek een huis!
powered by myShop.com
Deel ons met anderen!

Geïnteresseerd?
Soms kan een dier dat u graag wilt zien al zijn besproken of geplaatst, terwijl dit nog niet op de site is veranderd. Voorkom daarom teleurstellingen en bel 088 - 2 027 027 of email ons ons éérst voor een kennismaking met het dier van uw keuze. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom als u, tijdens de openingsuren, zomaar even wilt binnenlopen om bij de dieren te kijken of informatie te vragen.       


Financiële steun
Heeft u geen plekje voor mij bij u thuis, maar wilt u mij wel financieel ondersteunen? Doe hier een gift of vul ons formulier voor financiële adoptie in.


Blijf ons bezoeken
Zit het dier dat u zoekt er nu niet bij? Kom dan eens vaker op onze site kijken of kijk ook eens bij de dieren van Dierenasiel Almere die een nieuw huis zoeken!