Ansje

Ansje
Ik ben besproken!

Benton

Benton
Ik zoek een huis!

Bor

Bor
Ik zoek een huis!

Charles

Charles
Ik ben geplaatst!

Chica

Chica
Ik zoek een huis!

Cookie

Cookie
Ik zoek een huis!

Devil

Devil
Ik zoek een huis!

Dincky

Dincky
Ik zoek een huis!

Doetje

Doetje
Ik zoek een huis!
powered by myShop.com
Deel ons met anderen!

Geïnteresseerd?
Soms kan een dier dat u graag wilt zien al zijn besproken of geplaatst, terwijl dit nog niet op de site is veranderd. Voorkom daarom teleurstellingen en bel 0900 2020330 (0,25 per minuut) of email ons ons éérst voor een kennismaking met het dier van uw keuze. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom als u, tijdens de openingsuren, zomaar even wilt binnenlopen om bij de dieren te kijken of informatie te vragen.       


Financiële steun
Heeft u geen plekje voor mij bij u thuis, maar wilt u mij wel financieel ondersteunen? Doe hier een gift of vul ons formulier voor financiële adoptie in.


Blijf ons bezoeken
Zit het dier dat u zoekt er nu niet bij? Kom dan eens vaker op onze site kijken of kijk ook eens bij de dieren van Dierenasiel Almere die een nieuw huis zoeken!