Bertus

Bertus
Ik zoek een huis!

Bo

Bo
Ik zoek een huis!

Bolletje

Bolletje
Ik ben geplaatst!

Boris

Boris
Ik ben besproken!

Candy

Candy
Ik zoek een huis!

Canon

Canon
Ik zoek een huis!

Frodo

Frodo
Ik ben geplaatst!

Jip 1

Jip 1
Ik zoek een huis!

Jip 2

Jip 2
Ik zoek een huis!
powered by myShop.com
Deel ons met anderen!

Geïnteresseerd?
Soms kan een dier dat u graag wilt zien al zijn besproken of geplaatst, terwijl dit nog niet op de site is veranderd. Voorkom daarom teleurstellingen en bel 088 - 2 027 027 of email ons ons éérst voor een kennismaking met het dier van uw keuze. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom als u, tijdens de openingsuren, zomaar even wilt binnenlopen om bij de dieren te kijken of informatie te vragen.       


Financiële steun
Heeft u geen plekje voor mij bij u thuis, maar wilt u mij wel financieel ondersteunen? Doe hier een gift of vul ons formulier voor financiële adoptie in.


Blijf ons bezoeken
Zit het dier dat u zoekt er nu niet bij? Kom dan eens vaker op onze site kijken of kijk ook eens bij de dieren van Dierenasiel Almere die een nieuw huis zoeken!