Bo

Bo
Ik zoek een huis!

Candy

Candy
Ik zoek een huis!

Hutch

Hutch
Ik zoek een huis!

Jip 2

Jip 2
Ik zoek een huis!

Josefien

Josefien
Ik zoek een huis!

Noet

Noet
Ik zoek een huis!

Pixie

Pixie
Ik zoek een huis!

Red & Blue

Red & Blue
Wij zijn geplaatst!

Rudolf

Rudolf
Ik zoek een huis!
powered by myShop.com
Deel ons met anderen!

Geïnteresseerd?
Soms kan een dier dat u graag wilt zien al zijn besproken of geplaatst, terwijl dit nog niet op de site is veranderd. Voorkom daarom teleurstellingen en bel 088 - 2 027 027 of email ons ons éérst voor een kennismaking met het dier van uw keuze. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom als u, tijdens de openingsuren, zomaar even wilt binnenlopen om bij de dieren te kijken of informatie te vragen.       


Financiële steun
Heeft u geen plekje voor mij bij u thuis, maar wilt u mij wel financieel ondersteunen? Doe hier een gift of vul ons formulier voor financiële adoptie in.


Blijf ons bezoeken
Zit het dier dat u zoekt er nu niet bij? Kom dan eens vaker op onze site kijken of kijk ook eens bij de dieren van Dierenasiel Almere die een nieuw huis zoeken!